(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
alobalka
Potřebné ingredience
Ingredience:
4 plátky bravčového mäsa - vepřové,
4 trojuholníčky taveného syra,
4 vajcia - vejce,
soľ,
štipľavá paprika - pálivá paprika,
mleté čierne korenie,
grilovacie korenie
olej
Postup přípravy
Alobalka
Příprava:
Mäso naklepeme, posolíme, okoreníme, pokvapkáme trochu olejom a necháme odležať do druhého dňa.
Alobal potrieme olejom, položíme naň plát mäsa, natrieme ho syrom, v ktorom urobíme jamku a do nej rozbijeme vajce.
Posypeme paprikou a posolíme.
Opatrne zabalíme kažkú porciu zvlášť a pečieme asi 35 minút.
Příprava:
Mäso naklepeme, posolíme, okoreníme, pokvapkáme trochu olejom a necháme odležať do druhého dňa.
Alobal potrieme olejom, položíme naň plát mäsa, natrieme ho syrom, v ktorom urobíme jamku a do nej rozbijeme vajce.
Posypeme paprikou a posolíme.
Opatrne zabalíme kažkú porciu zvlášť a pečieme asi 35 minút.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé